Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost/handle/Hannan/5057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorسحر رباطی نمکی-
dc.contributor.authorقربانعلی دزواره-
dc.date.accessioned2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.available2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.issued1404en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/5057-
dc.description.abstractهدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدنen_US
dc.titleارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان)-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File SizeFormat 
مقاله.pdf1.84 MBAdobe PDF
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorسحر رباطی نمکی-
dc.contributor.authorقربانعلی دزواره-
dc.date.accessioned2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.available2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.issued1404en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/5057-
dc.description.abstractهدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدنen_US
dc.titleارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان)-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File SizeFormat 
مقاله.pdf1.84 MBAdobe PDF
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorسحر رباطی نمکی-
dc.contributor.authorقربانعلی دزواره-
dc.date.accessioned2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.available2025-11-30T20:47:48Z-
dc.date.issued1404en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/5057-
dc.description.abstractهدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدنen_US
dc.titleارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان)-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File SizeFormat 
مقاله.pdf1.84 MBAdobe PDF