جهت دسترسی به کاربرگه ی زیر، از این لینک استفاده کنید.
http://localhost/handle/Hannan/5057
| عنوان: | ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان) |
| پدیدآورنده: | سحر رباطی نمکی;قربانعلی دزواره |
| کلید واژه ها: | ارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدن |
| تاریخ انتشار: | 1404 |
| چکیده: | هدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند. |
| آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/5057 |
| مجموعه(های): | مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست |
پیوست های این کاربرگه
| فایل | اندازه | فرمت | |
|---|---|---|---|
| مقاله.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF |
| عنوان: | ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان) |
| پدیدآورنده: | سحر رباطی نمکی;قربانعلی دزواره |
| کلید واژه ها: | ارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدن |
| تاریخ انتشار: | 1404 |
| چکیده: | هدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند. |
| آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/5057 |
| مجموعه(های): | مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست |
پیوست های این کاربرگه
| فایل | اندازه | فرمت | |
|---|---|---|---|
| مقاله.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF |
| عنوان: | ارزیابی اثرات زیست محیطی تولید شیر با رویکرد چرخه حیات (مطالعه موردی: کارخانه پگاه لرستان) |
| پدیدآورنده: | سحر رباطی نمکی;قربانعلی دزواره |
| کلید واژه ها: | ارزیابی اثرات زیست محیطی، ارزیابی چرخه حیات، گرمایش جهانی، اوتریفیکاسیون، اسیدی شدن |
| تاریخ انتشار: | 1404 |
| چکیده: | هدف و زمینه: ا ارزیابی اثرات زیستمحیطی تولید شیر در کارخانه های لبنی اهمیت بالایی دارد، زیرا این صنعت به منابع طبیعی و سلامت محیطزیست مرتبط است. پژوهش حاضر به بررسی اثرات زیست محیطی تولید شیر در کارخانه پگاه لرستان با رویکرد چرخه حیات پرداخته و هدف آن شناسایی نقاط بحرانی در فرآیند تولید شیر است. روش کار: دادهها از مصاحبه های حضوری با پرسنل کارخانه و دادهبرداری مستقیم جمع آوری شده است. با استفاده از نرم افزار سیماپرو و روش ،CML-IAbaselineV3.05/world2000نتایج آلایندگی زیست محیطی تحلیل شده است. یافته ها: نتایج نشان می دهد که شیر خام ورودی و بسته بندی ها تأثیرات منفی قابل توجهی دارند. در شیر پاکتی 200سی سی، سهم شیر خام در اوتریفیکاسیون 8/97درصد و اسیدی شدن 6/96درصد است. بسته بندی کارتن نیز با 1/92درصد در تخلیه لایه ازن تأثیر دارد. برای شیر کیسه های 800سی سی، شیر خام با 9/98درصد در اوتریفیکاسیون بالاترین تأثیر را دارد. نتیجه گیری: این ارقام ضرورت اتخاذ روش های پایدارتر در تولید و بسته بندی محصولات لبنی را برای کاهش تأثیرات منفی بر محیطزیست نشان می دهند. |
| آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/5057 |
| مجموعه(های): | مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست |
پیوست های این کاربرگه
| فایل | اندازه | فرمت | |
|---|---|---|---|
| مقاله.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF |