جهت دسترسی به کاربرگه ی زیر، از این لینک استفاده کنید.
http://localhost/handle/Hannan/4327
عنوان: | بررسی عوامل موثر بر رضایت کاربران از پلتفرم های سفارش آنلاین غذا |
پدیدآورنده: | سیدکاظم زبرجدی;معصومه اسمی;حامد حیدری |
کلید واژه ها: | انتظار عملکرد ، ارزش قیمت ، ردیابی آنلاین ، تما یل کاربران به استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا |
تاریخ انتشار: | 1401 |
چکیده: | استفاده از اپلیکیشن های سفارش آنلاین غذا، نحوه خرید و زندگی مردم به ویژه رستوران ها (درصدد بهبود خدمات وارتقایکسب وکارشان) را تغییر داده است. با توجه به محبوبیت استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا، نگرش کاربران در استفادهاز این اپلیکیش ها بسیار حائز اهمیت است. این پژوهش بررسی عوامل موثر برقصد استفاده کاربران از اپلیکیشن اسنپ فود رامورد هدف قرار داده است. به این منظور، با مطالعه پیشینه پژوهش های انجام شده، عوامل موثر برقصد استفاده کاربران ا زاپلیکیشن اسنپ فود استخراج شده و بر مبنای آنها مدل معادلات ساختاری شکل گرفته است. جامعه آماری پژوهش را کاربراناپلیکیشن اسنپ فود تشکیل داده اند که تعداد ۱۴۹ نفر به عنوان نمونه انتخاب شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با تکنیکمدلسازی معادلات ساختاری- حداقل مربعات جزیی با استفاده از نرم افزار اسمارت پی ال اس انجام گرفته است. نتایج تجزیهو تحلیل داده ها نشان می دهد که انتظار عملکرد، ارزش قیمت و ردیابی آنلاین به طور مستقیم بررضایت الکترونیکی کاربرانبه استفاده از اپلیکیشن اسنپ فود تاثیرگذار است. نتایج این پژوهش، بینش مفیدی برای پلتفرم های سفارش آنلاین غذا فراهممی کند تا با درک عوامل موثر بر رضایت کاربران، بتوانند خدمات بهتری به کاربران ارائه دهند. |
آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/4327 |
مجموعه(های): | مهندسی فناوری اطلاعات |
پیوست های این کاربرگه
فایل | توضیحات | اندازه | فرمت | |
---|---|---|---|---|
651.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | مشاهده فایل |
عنوان: | بررسی عوامل موثر بر رضایت کاربران از پلتفرم های سفارش آنلاین غذا |
پدیدآورنده: | سیدکاظم زبرجدی;معصومه اسمی;حامد حیدری |
کلید واژه ها: | انتظار عملکرد ، ارزش قیمت ، ردیابی آنلاین ، تما یل کاربران به استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا |
تاریخ انتشار: | 1401 |
چکیده: | استفاده از اپلیکیشن های سفارش آنلاین غذا، نحوه خرید و زندگی مردم به ویژه رستوران ها (درصدد بهبود خدمات وارتقایکسب وکارشان) را تغییر داده است. با توجه به محبوبیت استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا، نگرش کاربران در استفادهاز این اپلیکیش ها بسیار حائز اهمیت است. این پژوهش بررسی عوامل موثر برقصد استفاده کاربران از اپلیکیشن اسنپ فود رامورد هدف قرار داده است. به این منظور، با مطالعه پیشینه پژوهش های انجام شده، عوامل موثر برقصد استفاده کاربران ا زاپلیکیشن اسنپ فود استخراج شده و بر مبنای آنها مدل معادلات ساختاری شکل گرفته است. جامعه آماری پژوهش را کاربراناپلیکیشن اسنپ فود تشکیل داده اند که تعداد ۱۴۹ نفر به عنوان نمونه انتخاب شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با تکنیکمدلسازی معادلات ساختاری- حداقل مربعات جزیی با استفاده از نرم افزار اسمارت پی ال اس انجام گرفته است. نتایج تجزیهو تحلیل داده ها نشان می دهد که انتظار عملکرد، ارزش قیمت و ردیابی آنلاین به طور مستقیم بررضایت الکترونیکی کاربرانبه استفاده از اپلیکیشن اسنپ فود تاثیرگذار است. نتایج این پژوهش، بینش مفیدی برای پلتفرم های سفارش آنلاین غذا فراهممی کند تا با درک عوامل موثر بر رضایت کاربران، بتوانند خدمات بهتری به کاربران ارائه دهند. |
آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/4327 |
مجموعه(های): | مهندسی فناوری اطلاعات |
پیوست های این کاربرگه
فایل | توضیحات | اندازه | فرمت | |
---|---|---|---|---|
651.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | مشاهده فایل |
عنوان: | بررسی عوامل موثر بر رضایت کاربران از پلتفرم های سفارش آنلاین غذا |
پدیدآورنده: | سیدکاظم زبرجدی;معصومه اسمی;حامد حیدری |
کلید واژه ها: | انتظار عملکرد ، ارزش قیمت ، ردیابی آنلاین ، تما یل کاربران به استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا |
تاریخ انتشار: | 1401 |
چکیده: | استفاده از اپلیکیشن های سفارش آنلاین غذا، نحوه خرید و زندگی مردم به ویژه رستوران ها (درصدد بهبود خدمات وارتقایکسب وکارشان) را تغییر داده است. با توجه به محبوبیت استفاده از اپلیکیشن سفارش آنلاین غذا، نگرش کاربران در استفادهاز این اپلیکیش ها بسیار حائز اهمیت است. این پژوهش بررسی عوامل موثر برقصد استفاده کاربران از اپلیکیشن اسنپ فود رامورد هدف قرار داده است. به این منظور، با مطالعه پیشینه پژوهش های انجام شده، عوامل موثر برقصد استفاده کاربران ا زاپلیکیشن اسنپ فود استخراج شده و بر مبنای آنها مدل معادلات ساختاری شکل گرفته است. جامعه آماری پژوهش را کاربراناپلیکیشن اسنپ فود تشکیل داده اند که تعداد ۱۴۹ نفر به عنوان نمونه انتخاب شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با تکنیکمدلسازی معادلات ساختاری- حداقل مربعات جزیی با استفاده از نرم افزار اسمارت پی ال اس انجام گرفته است. نتایج تجزیهو تحلیل داده ها نشان می دهد که انتظار عملکرد، ارزش قیمت و ردیابی آنلاین به طور مستقیم بررضایت الکترونیکی کاربرانبه استفاده از اپلیکیشن اسنپ فود تاثیرگذار است. نتایج این پژوهش، بینش مفیدی برای پلتفرم های سفارش آنلاین غذا فراهممی کند تا با درک عوامل موثر بر رضایت کاربران، بتوانند خدمات بهتری به کاربران ارائه دهند. |
آدرس: | http://localhost/handle/Hannan/4327 |
مجموعه(های): | مهندسی فناوری اطلاعات |
پیوست های این کاربرگه
فایل | توضیحات | اندازه | فرمت | |
---|---|---|---|---|
651.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | مشاهده فایل |