Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost/handle/Hannan/4411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorعلیرضا جهانشاهی-
dc.date.accessioned2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.available2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.issued1399en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/4411-
dc.description.abstractدر مناطق شهري و پرجمعيت به علت كمبود زمين هاي مناسب جهت دفن پسماند، زمين هاي دفن در فواصل دوري از شهرها قرار گرفته و درنتيجه هزينه جمع آوري و نگهداري و دفع پسماند به طور چشمگيري افزايش يافته است. بنابراين ايجاد سيستم مديريت پسماند مناسب براي دفع از جمله مواردي است كه براي كنترل آلودگی ناشی از اين حجم عظيم پسماند بسيار مؤثر خواهد بود. با آناليز تركيبات پسماندهاي جامد شهري كشور مشاهده می شود كه بطور متوسط بالغ بر 60 درصد آن را پسماندهاي تر شامل مواد غذايی، ميوه، سبزيجات و ساير مواد آلی تشكيل می دهد. تبديل پسماندهاي غذايی به كمپوست در منازل از طرح هايی است كه اخيرا مورد توجه بسياري از كشورها در جهان قرار گرفته است و بدين منظور دستگاه هايی در اين خصوص طراحی و ساخته شده است.در اين پژوهش هدف بررسی امكان كاربرد دستگاه توليد كمپوست خانگی از پسماند هاي غذايی در كشور از ديدگاه هاي فنی، اقتصادي وزيست محيطی توامان بوده است. با توجه به بررسی فنی نمونه هاي ساخته شده در جهان، نمونه مشابه سماور به علت مزايايی چون سهولت دسترسی، ظرفيت، وزن مناسب، قابليت نصب در داخل آشپزخانه، راندمان، سرعت توليد و هزينه مناسب انتخاب گرديد. همچنين دوره بازگشت سرمايه دستگاه منتخب يک سال و سه ماه محاسبه شد كه بنابراين اين نمونه اقتصادي هم می باشد. بررسی هاي محيط زيستی نيز نشان دهنده كاهش گازهاي گلخانه اي و اثرات آلودگی هاي آب، خاک و هوا بوده است.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectدستگاه تولید کمپوست خانگی ، پسماند جامد شهری ، ضایعات غذاییen_US
dc.titleبررسی فنی، اقتصادی و زیست محیطی ساخت دستگاه خانگی جهت تبدیل ضایعات غذایی به کامپوست در ایران-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
214.pdf716.68 kBAdobe PDFThumbnail
Preview File
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorعلیرضا جهانشاهی-
dc.date.accessioned2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.available2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.issued1399en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/4411-
dc.description.abstractدر مناطق شهري و پرجمعيت به علت كمبود زمين هاي مناسب جهت دفن پسماند، زمين هاي دفن در فواصل دوري از شهرها قرار گرفته و درنتيجه هزينه جمع آوري و نگهداري و دفع پسماند به طور چشمگيري افزايش يافته است. بنابراين ايجاد سيستم مديريت پسماند مناسب براي دفع از جمله مواردي است كه براي كنترل آلودگی ناشی از اين حجم عظيم پسماند بسيار مؤثر خواهد بود. با آناليز تركيبات پسماندهاي جامد شهري كشور مشاهده می شود كه بطور متوسط بالغ بر 60 درصد آن را پسماندهاي تر شامل مواد غذايی، ميوه، سبزيجات و ساير مواد آلی تشكيل می دهد. تبديل پسماندهاي غذايی به كمپوست در منازل از طرح هايی است كه اخيرا مورد توجه بسياري از كشورها در جهان قرار گرفته است و بدين منظور دستگاه هايی در اين خصوص طراحی و ساخته شده است.در اين پژوهش هدف بررسی امكان كاربرد دستگاه توليد كمپوست خانگی از پسماند هاي غذايی در كشور از ديدگاه هاي فنی، اقتصادي وزيست محيطی توامان بوده است. با توجه به بررسی فنی نمونه هاي ساخته شده در جهان، نمونه مشابه سماور به علت مزايايی چون سهولت دسترسی، ظرفيت، وزن مناسب، قابليت نصب در داخل آشپزخانه، راندمان، سرعت توليد و هزينه مناسب انتخاب گرديد. همچنين دوره بازگشت سرمايه دستگاه منتخب يک سال و سه ماه محاسبه شد كه بنابراين اين نمونه اقتصادي هم می باشد. بررسی هاي محيط زيستی نيز نشان دهنده كاهش گازهاي گلخانه اي و اثرات آلودگی هاي آب، خاک و هوا بوده است.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectدستگاه تولید کمپوست خانگی ، پسماند جامد شهری ، ضایعات غذاییen_US
dc.titleبررسی فنی، اقتصادی و زیست محیطی ساخت دستگاه خانگی جهت تبدیل ضایعات غذایی به کامپوست در ایران-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
214.pdf716.68 kBAdobe PDFThumbnail
Preview File
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorعلیرضا جهانشاهی-
dc.date.accessioned2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.available2023-01-15T20:35:17Z-
dc.date.issued1399en_US
dc.identifier.urihttp://localhost/handle/Hannan/4411-
dc.description.abstractدر مناطق شهري و پرجمعيت به علت كمبود زمين هاي مناسب جهت دفن پسماند، زمين هاي دفن در فواصل دوري از شهرها قرار گرفته و درنتيجه هزينه جمع آوري و نگهداري و دفع پسماند به طور چشمگيري افزايش يافته است. بنابراين ايجاد سيستم مديريت پسماند مناسب براي دفع از جمله مواردي است كه براي كنترل آلودگی ناشی از اين حجم عظيم پسماند بسيار مؤثر خواهد بود. با آناليز تركيبات پسماندهاي جامد شهري كشور مشاهده می شود كه بطور متوسط بالغ بر 60 درصد آن را پسماندهاي تر شامل مواد غذايی، ميوه، سبزيجات و ساير مواد آلی تشكيل می دهد. تبديل پسماندهاي غذايی به كمپوست در منازل از طرح هايی است كه اخيرا مورد توجه بسياري از كشورها در جهان قرار گرفته است و بدين منظور دستگاه هايی در اين خصوص طراحی و ساخته شده است.در اين پژوهش هدف بررسی امكان كاربرد دستگاه توليد كمپوست خانگی از پسماند هاي غذايی در كشور از ديدگاه هاي فنی، اقتصادي وزيست محيطی توامان بوده است. با توجه به بررسی فنی نمونه هاي ساخته شده در جهان، نمونه مشابه سماور به علت مزايايی چون سهولت دسترسی، ظرفيت، وزن مناسب، قابليت نصب در داخل آشپزخانه، راندمان، سرعت توليد و هزينه مناسب انتخاب گرديد. همچنين دوره بازگشت سرمايه دستگاه منتخب يک سال و سه ماه محاسبه شد كه بنابراين اين نمونه اقتصادي هم می باشد. بررسی هاي محيط زيستی نيز نشان دهنده كاهش گازهاي گلخانه اي و اثرات آلودگی هاي آب، خاک و هوا بوده است.en_US
dc.language.isofaen_US
dc.subjectدستگاه تولید کمپوست خانگی ، پسماند جامد شهری ، ضایعات غذاییen_US
dc.titleبررسی فنی، اقتصادی و زیست محیطی ساخت دستگاه خانگی جهت تبدیل ضایعات غذایی به کامپوست در ایران-
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
214.pdf716.68 kBAdobe PDFThumbnail
Preview File